stentype

Dekton bordplade

Dekton er med god grund en af markedets mest populære materialer. Dens slidstærke og smukke overflade gør den til et sikkert valg. Her kombineres funktionalitet og æstetik, og vil med garanti blive rummets midtpunkt.

Dektons ultrakompakte overflader fås i mere end 70 forskellige fliser i store formater med forskellige tykkelse og designmuligheder. Dens alsidighed og omfattende tilpasningsmuligheder gør det muligt at få ført dine præcise idéer ud i livet – så du kan få skabt dit hjems nye, unikke midtpunkt.

Få en Dekton bordplade til dit køkken fra Stenkjær. Vi opmåler, producerer, leverer og monterer med fuld sikkerhed for dig.

Scroll ned for at se vores varianter eller kontakt os for en uforpligtende snak.

Se vores udvalg Få et tilbud

  • Styrke 90% 90%
  • Varmemodtagelig 100% 100%
  • Vedligeholdelse 100% 100%
  • 0% 0%

Dekton bordplade – Kvalitet og elegance i ét

Hos Stenkjær tilbyder vi Dekton bordplader, hvilket er en populær løsning til både private og virksomheder, som ønsker en elegant og holdbar bordplade. Vores brede udvalg af Dekton bordplader er i høj kvalitet og kan tilpasse enhver smag og stil. Vi er stolte af at tilbyde skræddersyet Dekton bordplader af høj kvalitet til overkommelige priser. Skriv til os på rw@stkjaer.dk, eller ring på (+45) 28 10 61 08 i dag for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at få den perfekte Dekton bordplade til dit hjem eller virksomhed.

Skræddersyet Dekton bordplader

Vi kan skræddersy vores Dekton bordplader til din specifikke stil, uanset om du ønsker en naturlig og rustik stil eller en moderne og minimalistisk æstetik. Med bordpladens unikke egenskaber er Dekton bordpladen det perfekte valg til flere forskellige formål.

Vores erfarne team af specialister står klar til at hjælpe dig med rådgivning og design af din skræddersyet bordplade til dine ønsker og behov.

Dekton bordplader – Kvalitetsmateriale indenfor stenbordplader

Dekton er et af de bedste materialer på markedet og er fremstillet af 100% sammensatte mineraler gennem en unik proces. Denne proces garanterer en højkvalitets overflade, der er modstandsdygtig overfor varme, UV-stråler og syre, som ikke vil ødelægge materialets æstetik.

En Dekton bordplade giver altså en unik styrke og modstandsdygtighed, som er svær at finde i andre materialer. Dekton er egnet til mange forskellige rum og kombinerer funktionalitet med æstetik, hvilket udgør det til en unik del af dit hjem. Investerer du i en bordplade i Dekton, får du dermed meget for pengene.

En Dekton bordplade kræver minimal vedligeholdelse og er modstandsdygtig over for både slid og pletter. Dekton bordpladen anbefaler vi at rengøre med en blød klud eller ikke slibende svamp. Du skal undgå at bruge skrappe kemikalier eller skurepulver. Med den rette pleje vil din Dekton bordplade holde sig smuk og holdbar i mange år.

Priser på skræddersyet Dekton bordplader

Vores Dekton bordplader er specialfremstillet til vores kunder, derfor kan prisen variere afhængigt af design, størrelse og montering. Vi tilbyder konkurrencedygtige priser og vil give dig et skræddersyet tilbud baseret på dine specifikationer. Kontakt os i dag og få en dialog eller tilbud om din drømmebordplade.

Ønsker du Dekton til vægbeklædning? Så tilbyder vi det populære materiale i Dekton slim.

 

Dekton bordplade - egenskaber

Om
Dekton er en af de største innovationer inden for stenbordplader. Dekton er lavet af 100% mineraler, som gennem en særlig proces presses sammen. Denne proces sikrer en modstandsdygtig overflade i højeste kvalitet. Her vil hverken syre, varme eller UV-stråler skade eller ændre på materialets æstetiske fremtoning. Derudover, findes der over 40 forskellige varianter af Dekton. Derfor er der stor sandsynlighed for, at du deriblandt finder den rette bordplade til dit drømmekøkken eller den smukke vægbeklædning til brusekabinen. Dekton kan nemlig fungere i mange forskellige rum og på mange forskellige formater. Hermed kombineres funktionalitet og æstetik, og udgør dermed en unik del af dit hjem. Dermed får du meget for pengene, når du investerer i Dekton.
Velegnet til
Dekton har en lang række egenskaber, der gør den unik til indendørs brug. Men takket være dens modstandsdygtighed overfor solens stråler, er den også perfekt til udendørs overflader. Dermed er Dekton bordpladen et fremragende, alsidigt materiale, velegnet til mange forskellige designløsninger. Desuden er bordpladen velegnet til dig, som blot ønsker en yderst praktisk bordplade, som hverken kan skades eller slår revner.
Overflader
Overfladen på Dekton er ikke-porøs og pletafvisende. Derfor vil hverken kaffe, vin, husholdningskemikalier eller andre hverdagsprodukter efterlade spor. Derudover, er bordpladen modstandsdygtig overfor ridser og varme, og er yderst slidstærkt. Ikke engang solen kan misfarve bordpladen. Derfor vil overfladen beholde sin æstetiske fremtoning og holde sig flot år efter år. Dermed får du en fuld funktionel overflade, som samtidig giver dit hjem et unikt og raffineret udseende.
Vedligeholdelse
Dekton er en ekstrem modstandsdygtig bordplade. Den eneste form for vedligeholdelse vi anbefaler, er en regelmæssig rengøring med en ikke-slibende svamp eller klud. Du behøver hverken kemikalier eller knofedt, blot varmt vand og sæbe.

Vi tager ansvar

Skal du starte et nyt projekt, og har du brug for en unik løsning, så er vi klar til at hjælpe dig.
Vi glæder os til at høre fra dig og hjælpe dig i mål med nye unikke stenoverflade eller vask.