stentype

Dekton Slim

Dekton Slim er med god grund en af markedets mest populære materialer til vægbeklædning. Med sine 0.4 cm eller 0.8 cm tykkelse er de både slidstærke og smukke. Derudover, er Dekton Slim en prisdygtig mulighed – grundet dens tynde overflade, sparer man penge. Derfor kombineres pris med funktionalitet og æstetik, og du får meget for pengene.

Dektons ultrakompakte og tynde overflade fås i en lang række forskellige fliser i store formater med forskellige designmuligheder. Dens alsidighed og omfattende tilpasningsmuligheder gør det muligt at få ført dine præcise idéer ud i livet – så du kan få skabt dit hjems nye, unikke midtpunkt.

Få vægbeklædning i Dekton Slim fra Stenkjær. Vi opmåler, producerer, leverer og monterer med fuld sikkerhed for dig.

Scroll ned for at se vores varianter eller kontakt os for en uforpligtende snak.

Se vores udvalg Få et tilbud

  • Styrke 90% 90%
  • Varmemodtagelig 100% 100%
  • Vedligeholdelse 100% 100%
  • 0% 0%

Dekton Slim - egenskaber

Om
Dekton Slim er en af de største innovationer inden for vægbeklædning. Dekton er lavet af 100% mineraler, som gennem en særlig proces presses sammen. Denne proces sikrer en modstandsdygtig overflade i højeste kvalitet. Her vil hverken syre, varme eller UV-stråler skade eller ændre på materialets æstetiske fremtoning. Derudover, findes der over 40 forskellige varianter af Dekton Slim. Derfor er der stor sandsynlighed for, at du deriblandt finder den rette bordplade til dit drømmekøkken eller den smukke vægbeklædning til brusekabinen. Dekton kan nemlig fungere i mange forskellige rum og på mange forskellige formater. Hermed kombineres funktionalitet og æstetik, og udgør dermed en unik del af dit hjem. Dermed får du meget for pengene, når du investerer i Dekton Slim.
Velegnet til
Dekton har en lang række egenskaber, der gør den unik til vægbekældning. Udover dens tynde overflade og den smukke fremtoning, er den også utrolig modtandsdygtig.
Overflader
Overfladen på Dekton Slim er ikke-porøs og pletafvisende. Derfor vil hverken husholdningskemikalier eller andre hverdagsprodukter efterlade spor. Derudover, er vægbeklædningen modstandsdygtig overfor ridser og varme, og er yderst slidstærkt. Ikke engang solen kan misfarve overfladen. Derfor vil overfladen beholde sin æstetiske fremtoning og holde sig flot år efter år.
Vedligeholdelse
Dekton Slim er modstandsdygtig og let at vedligeholde. Den eneste form for vedligeholdelse vi anbefaler, er en regelmæssig rengøring med en ikke-slibende svamp eller klud. Du behøver hverken kemikalier eller knofedt, blot varmt vand og sæbe.

Vi tager ansvar

Skal du starte et nyt projekt, og har du brug for en unik løsning, så er vi klar til at hjælpe dig.
Vi glæder os til at høre fra dig og hjælpe dig i mål med nye unikke stenoverflade eller vask.