Stenkjær

Om os

Stenkjær er en stenhugger- og tømrevirksomhed, der sælger og leverer designbordplader og overflader til dig, der elsker at gøre lidt ud over det sædvanlige. Vi leverer til boligbyggeri eller privatbolig, og laver både store og små specialopgaver. Stenkjær designer ikke kun stenoverflader, men stræber efter at forme og skabe rum, man føler sig godt tilpas i. Vores løsninger handler om balance, som vi opnår ved konstant at have fokus på gedigent håndværk og innovation.

Lær os bedre at kende

Mød folkene bag

Jens Chr. Stenkjær Laursen

Stenhugger/Partner

Jens Chr. er udlært stenhugger og er 6. generation i familievirksomheden Tyrsted Stenhuggeri.

Han har med sin stenhuggerbaggrund erfaring inden for alle stentyper og har samtidig den kunstneriske og æstetiske sans for form og farver.

Rasmus Winther

Partner

Rasmus er uddannet Byggetekniker, og har arbejdet 8 år i byggebranchen, som byggeleder, projekteringsleder tilbudsleder, og meget andet.

Han har med i disse år opbygget en stor viden inden for byggeri og været med til at løse større og mindre projekter. Rasmus har været med fra starten, men begyndte først i driften i 2022. 

Brug for
hjælp til
indretningen?

Har du brug for hjælp til mere end bordplader og overflader, har vi også tilknyttet en indretningskonsulent.

Spørg os endelig for professionel og uforpligtende indretningsrådgivning.

Vi tilbyder professionel sparring og vejledning

Erfaring

Vores virksomhed bygger på mange års erfaring fra både byggebranchen og stenhuggeri.

Dermed har vi både forstand på godt håndværk, og ikke mindst kontakten til kunden.

Vi ved, hvor vigtigt det er, at kunden føler sig tryg fra start til slut.

Vi agerer samarbejdspartner, og guider dig gennem hele processen. Vores speciale er at skabe individuelle, skræddersyede løsninger, som sikrer holdbare resultater.

Kundeservice

Vi er en jordnær virksomhed, bestående af et hold af gode venner. Vi møder altid kunden i øjenhøjde, og er klar til at hjælpe dig gennem hele processen – som det passer dig. Du har både mulighed for at mødes med os fysisk eller tage kontakt til os telefonisk. Vores indledende dialog er 100% uforpligtende, hvor vi sammen kan finde frem til en mulig løsning for dig.

Husk, der findes ingen dumme spørgsmål og ingen projekter er for større eller for små.  

Dialog

Det rette valg af en bordplade eller overflade begynder altid med en tæt og tillidsfuld dialog. 

Vores proces er meget enkel og med en med en hurtig dialog og et enkelt møde, kan vi  realisere dine ønsker.

Så skal du starte et nyt projekt, og har du brug for en unik løsning, så er vi klar til at hjælpe dig.

Vi glæder os til at høre fra dig og hjælpe dig i mål med nye unikke overflader til dit hjem eller virksomhed.

Garanti

Vores garanti afhænger af valg af service og stentype.

Vi kører med tre forskellige servicer. “All Risk”, “Half Risk” og “No Risk”. 

Derudover, har vi garanti for Silestone og Dekton, men ikke for naturstenene. 

Det er vanskeligt at garantere noget for naturstenene, da de er et naturprodukt, som altid arter sig forskelligt – dette er dog også deres charme. 

 

Det siger vores kunder

Kom vi ikke hele vejen rundt?

Sidder du med spørgsmål, kan vi måske hjælpe dig hurtigt videre. Herunder finder du relevante spørgsmål og svar.

Kan jeg selv stå for montering?

Det korte svar er ja. Dog skal man være opmærksom på, at det både kræver de rette redskaber og færdigheder – for du skal ikke lade dig snyde af stentypernes robusthed. Det er nemlig meget vanskeligt at montere en stenoverflade, og forkert montering kan resultere i revner og skader. Vores klare anbefaling er at tage imod vores tilbud om hjælp til montering, hvor vi har specialfremstillet redskaber, som sikkert kan få din overflade på plads.

Hvordan vælger jeg den bedste bordplade til mine behov?

Hvis du er usikker på, hvilken overflade der passer bedst til det udtænkte rum og behov, så tag endelig kontakt. Vi har mange års erfaring med at skabe løsninger for mange forskelligartet projekter. Kom forbi vores showroom, hvor vi byder på en kop kaffe og en uforpligtende snak. Her kan vi tage en snak om indretning og materialer, for at finde frem til den rette løsning til dig. Tit er det også nemmere at beslutte sig, når man får lov at se og røre materialerne fysisk.

Finders der prisdygtige overflader?

Hos alle vores kategorier og varianter matcher pris og kvalitet 100%. Men hvis man alligevel er på jagt efter en billigere løsning, som stadig giver en følelse af luksus, så anbefaler vi Silestone. Det er et billigere materiale, som stadig har en slidstærk og smuk overflade – som med tiden hverken falder i funktionalitet eller æstetik.

Hvad betyder "All Risk" og "Half Risk"?

“All risk” er den fulde service, hvor vi står for opmåling, levering og montering. Hvorimod vi med “Half Risk” hjælper med opmåling og levering, hvor kunden selv står for monteringen. “No risk” er kun hjælp til leveringen. Dermed tager vi 100% ansvar for de step i processen, som vi selv udfører.