stentype

Granit Bordplade

Giv boligen et løft med den unikke natursten, granit, som med sine mange varianter passer ind til enhver stil. Granit består af 100% naturmateriale og dens unikke udtryk kommer af, at det er en bjergart, der består af kvarts, feldspat og glimmer.
Granit bordplader er en populær og moderne løsning til både køkken og badeværelse, da den har sin egen unikke farve, mønster og struktur. Hvilket skaber et helt særligt og tidløst udtryk for dit hjem eller dit erhverv.

  • Styrke 85% 85%
  • Varmemodtagelig 80% 80%
  • Vedligeholdelse 75% 75%
  • 0% 0%

Granit Bordplade - varianter

Granit findes i et væld af varianter. Udforsk dem her og udvælg din favorit.

Viser 1–9 af 33 resultater

Den perfekte granit bordplade efter dine ønsker

Hos Stenkjær specialfremstiller vi din granit bordplade, så du er sikker på, at bordpladen passer til din stil. Vi har et bredt udvalg af flere granit varianter, som du kan lade dig blive inspireret af til din kommende granit bordplade. Uanset om du leder efter en klassisk sort eller ønsker et blåt farvespil, der sætter rammerne for rummet, kan du finde det hos os! Vi rådgiver og vejleder dig til den perfekte granitbordplade farve og type, alt efter det udtryk, som du ønsker i rummet og de daglige behov, som du har.

Granitbordpladen kan være rummets centrum med de mange mulige farverige spil, som du kan nyde i flere år uden at skulle bekymre dig om reparationer eller udskiftning.

Granitbordplader er modtagelige overfor længere tids påvirkning af høje temperaturer fra pander og gryder, derfor er det vigtigt altid at bruge bordskånere ved afsætning af varme genstande. Udover undgåelse af høje temperaturer, så er granit yderst modstandsdygtigt bl.a. overfor eddike, makeup og vin pletter.

Vi rådgiver altid om vedligeholdelse af din granitbordplade, så du er sikker på en smuk bordplade gennem flere år.

Skræddersyet pris til din granit bordplade

Prisen på en granitbordplade afhænger af forskellige faktorer såsom størrelsen, farven og selve designet. Vores erfarne teknikere sørger også for en professionel montering, så du er sikker på en korrekt behandling og et flot finish af din bordplade i granit. Her tages ligeledes hensyn til væggenes højde og eventuelle skæve vinkler.

Hos Stenkjær skræddersyr vi et tilbud til en konkurrencedygtig pris ud fra dine særlige ønsker, designet og størrelsen. Så du er sikker på en bordplade der både passer dine drømme og dit budget.

Ønsker du at høre mere om mulighederne for din kommende granit bordplade? Så er du mere end velkommen til at skrive til os på rw@stkjaer.dk, eller ringe på (+45) 28 10 61 08.

Granit Bordplade - egenskaber

Om
Granit er et 100% naturmateriale, og hver overflade har sin egen unikke farve, mønster og struktur. Granittens helt specielle udtryk kommer af, at granit er en hård bjergart, som hovedsageligt består af kvarts, feldspat og glimmer.
Velegnet til
Granit er unik til køkken, badeværelser og gulvoverflader. Det er vigtigt, at du er bevidst om, at hver overflade er unik, inden du beslutter dig for granitoverflader.
Overflader
Granit er et valg af et stilrent og stærkt materiale. Bordplader i granit er dog ikke ubetinget varmefaste. Længere tids påvirkning med høj temperatur fra gryder eller pander kan forårsage skader. Brug derfor bordskånere til afsætning af varme genstande. Dog er granit yderst modstandsdygtig over for pletter fra vin, citronsaft, olivenolie, eddike, makeup og mange andre hverdagsprodukter.
Vedligeholdelse
Granit er nem at vedligeholde. Her skal blot varm vand og sæbe til. Ved vanskeligere pletter, bør du vælge midler, som er specielt beregnet til rengøring af natursten. Undgå altid syrreholdige rengøringsmidler, blegemidler og slibende materialer.

Vi tager ansvar

Skal du starte et nyt projekt, og har du brug for en unik løsning, så er vi klar til at hjælpe dig.
Vi glæder os til at høre fra dig og hjælpe dig i mål med nye unikke stenoverflade eller vask.