Stenkjær

Vaske

Mangler du en vask, som passer perfekt ind til resten af rummet? Så er vi sikre på, at vi har løsningen. Vi har har et bredt udvalg af materialer og montage, og derfor stor sandsynlighed for at finde netop den kombination, som passer ind i dit hjem. 

Der findes forskellige montagemuligheder, som du længere nede på siden vil finde eksempler på. Der er både mulighed for underlimet, underlimet med opfræsning, planlimet, nedfældet og integral vaske. 

Derudover, kan vi også skaffe forskellige muligheder af materiale hjem til vaske. På denne side vil du finde de fire mest populære slags, nemlig messing, stål, silgranit og keramisk. 

Silestone tilbyder også mulighed for integreret løsninger til køkkenvask. Med denne form for køkkenvask får du en bordplade og køkkenvask som flyder sammen i et, hvilket giver et eksklusivt udtryk. 

Mulighederne er mange, men vi hjælper dig gerne igennem alle beslutningerne. Denne side er blot en overordnet vejledning. Vi kan skaffe alle slags vaske der findes på markedet hjem og derfor kontakt os gerne for råd og udførlig vejledning.

Vi skaber og leverer skræddersyet løsninger til hele landet – og du kan eventuelt søge inspiration til den nye vask i vores referencer fra tidligere kunder, som du finder nederst på siden eller her.

 

Montagemuligheder

Herunder kan du se eksempler på forskellige typer af montage

Planlimet

Underlimet

Underlimet med opfræsning

VASKEmuligheder

Herunder kan du se eksempler på de fire mest populære materialer til vaske

Messing vask

Stål vask

Silgranit vask

Keramisk vask

Silestones integreret løsninger

Herunder ses nogle eksempler på Silestones muligheder for integreret løsninger til køkkenvaske

Integreret køkkenvask af Silestone

Integreret køkkenvask af Silestone

Integreret køkkenvask af Silestone

Så nemt er det

Kontakt

Opmåling

Produktion

Montering

Det rette materialevalg til overflade eller vask begynder med en tæt dialog. Du ved bedst, hvilket udtryk der passer til netop din bolig eller virksomhed –  og det vil vi realisere!
Vi sidder klar til at skabe skræddersyede løsninger til dig.

Jeg har en forespørgsel eller ønsker tilbud

Bare spørg vores tidligere kunder

Her kan du se en oversigt over de tidligere cases, som vi har udført for vores kunder. Vi laver arbejde i hele landet, og kommer også gerne ud til dig. Tag et kig og lad dig inspirere.