stentype

Silestone Bordplade

Hos Stenkjær tilbyder vi designbordplader i Silestone, hvilket er noget af det stærkeste materiale.
Silestone er en bordplade, som er ideel til en bred vifte af formål, da de er meget hårdføre og modstandsdygtige overfor ridser, syre og stød. Derfor er de velegnede til både køkkenbordplader, badeværelsesborde, gulve og vægbeklædning.

Silestone bordpladen kan derfor give dit køkken eller badeværelse et eksklusivt og luksuriøst udseende, samtidig med at den er praktisk og kan holde i flere år frem. Silestone kan både benyttes som bordplade og vægbeklædning, hvilket giver unikke designmuligheder til badeværelset og køkkenet.

Få en Silestone bordplade til dit køkken fra Stenkjær. Vi opmåler, producerer, leverer og monterer med fuld sikkerhed for dig.

Scroll ned for at se vores varianter eller kontakt os for en uforpligtende snak.

Se vores udvalg Få et tilbud

  • Styrke 90% 90%
  • Varmemodtagelig 85% 85%
  • Vedligeholdelse 90% 90%
  • 0% 0%

Skræddersyet Silestone bordplader i 40 varianter

Vi specialfremstiller din Silestone bordplade til dine specifikke design ønsker og mål. Silestone er tilgængelige i mere end 40 forskellige formater, farver og teksturer, der passer til enhver stil og smag. Fra klassiske og minimalistiske farvenuancer til mere dristige og vovede farver.
Vores erfarne team af specialister står klar til at hjælpe dig med rådgivning og design af din skræddersyet bordplade til dine ønsker og behov.

Hvad er Silestone?

Silestone har i over 25 år været en favorit blandt vores kunder! Da den med et smukt udtryk også har en høj robusthed og modstandsdygtighed for flere typer af skader.

Den robuste overflade skyldes kombinationen af 94% naturkvarts, 6% harpiks og brug af kompression under fremstillingen. Resultatet er en bordplade, der er meget hårdfør, men ikke tåler direkte varme. Silestone er dog nem at rengøre og vedligeholde, så længe man undgår at placere varme genstande direkte på overfladen. Kombinationen af disse materialer kan også give et unikt farvespil, som naturen ikke selv kan levere.

Priser på skræddersyet Silestone bordplader

Vores Silestone bordplader er specialfremstillet efter dine ønsker, derfor kan prisen variere afhængigt af design, størrelse og montering. Silestone er ikke den billigste bordpladeløsning på markedet, men langsigtet er pengene værd, grundet den høje kvalitet.

Hos Stenkjær tilbyder vi konkurrencedygtige priser, derfor kan vi tilbyde et skræddersyet tilbud baseret på dine specifikationer. Ønsker du at høre mere om dine designmuligheder i Silestone, så er du mere end velkommen til at skrive til os på rw@stkjaer.dk, eller ringe på (+45) 28 10 61 08.

Silestone Bordplade - egenskaber

Om
Silestone er fremstillet af 94% kvarts, som er blandt de stærkeste materialer. De sidste 6% udgør en blanding af harpiks og farvestoffer, der gør det muligt at fremstille farvespil og designs, som naturen ikke selv kan lave. Silestone er ikke markedets billigste løsning, men på sigt er den alle pengene værd - her betaler kvalitet sig. Du er nemlig sikret en smuk og elegant overflade, hvor du hverken skal bekymre dig om pletter eller ridser. Med den rigtige pleje vil din Silestone overflade holde sin æstetiske fremtoning år efter år.
Velegnet til
Silestone er en sammensætning, der består af 94 % naturkvarts, hvilket gør den utrolig hård og robust. Det er en fantastisk overflade til køkkenbordplader, badeværelser, gulve og vægbeklædninger med minimal brug af led.
Overflader
Kvarts hårdhed, elasticiteten på harpiks og brugen af kompression under fremstillingen danner tilsammen en robust overflade. Med Silestone får du et ridse-, syre- og stødsikkert materiale. Silestone er enorm hårdfør, men tåler ikke direkte varme. Til gengæld er den nem at vedligeholde og rengøre. Derudover, sælger vi mere end 40 forskellige elegante og tidsløse farver, der matcher enhver stil.
Vedligeholdelse
Silestone er resistent overfor vand og kemikalier, og er derfor nemme at vedligeholde. Skulle der alligevel opstå vanskelige pletter, anbefaler vi at bruge Q-Action. Påfør på det berørte område og lad det stå i to minutter. Dernæst skrub med en skånsom skuresvamp og skyl med rigeligt vand. Hvis du ikke har Q-Action, kan du i visse tilfælde nøjes med varm vand og neutral sæbe.

Vi tager ansvar

Skal du starte et nyt projekt, og har du brug for en unik løsning, så er vi klar til at hjælpe dig.
Vi glæder os til at høre fra dig og hjælpe dig i mål med nye unikke stenoverflade eller vask.