stentype

Marmor Bordplade

Hos Stenkjær tilbyder vi den tidsløse og velkendte marmorbordplade. Marmor er et naturligt materiale, der er kendt for dens unikke farvespil og elegante udseende. Vi tilbyder et bredt udvalg af marmorbordplader i forskellige farver og mønstre, der kan give din boligindretning et løft. Foruden deres æstetik, så er marmorbordpladen også nem at rengøre.

Marmorbordplader er også kendt for dens styrke og holdbarhed, som du kan nyde i mange år uden at skulle bekymre dig om reparationer eller udskiftning.

 

  • Styrke 50% 50%
  • Varmemodtagelig 50% 50%
  • Vedligeholdelse 40% 40%
  • 0% 0%

Marmor Bordplade - varianter

Marmor findes i et væld af varianter. Udforsk dem her og udvælg din favorit.

Viser 1–9 af 18 resultater

Skræddersyet marmorbordplader – Skab dit drømmebord!

os Stenkjær tilbyder vi flere forskellige marmor varianter, så bordpladen passer perfekt ind til den stilistiske drøm, som du har. En marmorbordplade kan gøres til rummets centrum, det farverige spil, som sætter grundstenene for hele rummets udformning. Hvilket du med en marmorbordplade kan nyde i mange år uden at skulle bekymre dig om reparationer eller udskiftning.

Marmor er et porøst materiale, som kan blive beskadiget af sure og skrappe rengøringsmidler. Derfor anbefales det at bruge en mild sæbe og varmt vand til at tørre bordpladen af. Tør efterfølgende altid bordpladen af med en tør klud, så det ikke efterlader vandpletter. 

Da marmor er modtageligt overfor ridser og mærker, så er det vigtigt, at man altid bruger skærebrætter og undgår tunge genstande direkte på overfladen. Derfor anbefaler vi også at der bruges underlag til gryder og pander for at undgå skader. 

Vi rådgiver altid om vedligeholdelse af din bordplade, så du kan nyde dens skønhed og farvenuancer i mange år frem. 

Marmor Bordplade pris der er tilpasset til dine behov

En skræddersyet bordplade løsning i marmor gør det også muligt at lave en skræddersyet pris. Vi kan derfor give et tilbud på en pris, som er konkurrencedygtig på det specifikke design, som du ønsker din marmorbordplade skal have. 

Marmor tilbyder vi både som bordplade og til vægbeklædning med skræddersyede løsninger. Hvilket muliggør dine designdrømme. Vores erfarne team af håndværkere og stenhuggere hjælper dig under hele processen, så du er sikker på et smukt finish og korrekt montering.
Udover marmor tilbyder bl.a. granit, dekton, silestone og travertin i flere forskellige stentyper, hvis et andet look ønskes.

Ønsker du at høre mere om design mulighederne for din kommende marmor bordplade? Så er du mere end velkommen til at skrive til os på rw@stkjaer.dk, eller ringe på (+45) 28 10 61 08

Marmor Bordplade - egenskaber

Om
Marmor er en smuk natursten, som er utrolig populær. Den findes i mange forskellige varianter, som alle er smukke og unikke. Man skal dog være opmærksom på, at man skal være skånsom, når man investerer i marmor. Men så snart man har retningslinjerne på plads, så får man en overflade, som holder sig pæn år efter år.
Velegnet til
Marmor er et porøst og sugende materiale, derfor skal man være opmærksom på, hvor man anvender marmor. Ikke desto mindre er køkkenbordplader og bordplader i marmor til badeværelset populære på grund af materialets rustikke, rå og enestående udtryk.
Overflader
Marmor er en af de smukkest overflader man kan købe, men det kommer også med en pris. Du skal nemlig forberede dig på en sart overflade. Overfladen kan både skades af væsker, syre og ridser, og derfor bør man være påpasselig. Lad dig ikke snyde af stenes robuste udseende, for overfladen tåler heller ikke varme gryder og pander.
Vedligeholdelse
Undgå altid brugen af skurersvampe og andre slibende midler. Brug blot en klud og varmt vand. Derudover, pas på med syreholdige kemikalier og madvare.

Vi tager ansvar

Skal du starte et nyt projekt, og har du brug for en unik løsning, så er vi klar til at hjælpe dig.
Vi glæder os til at høre fra dig og hjælpe dig i mål med nye unikke stenoverflade eller vask.