stentype

Quartzite vægbeklædning

Er du på jagt efter en holdbar og hårdfør overflade, som samtidig kan pifte hjemmet op? Så er Quartzite en oplagt mulighed. Her kombineres funktionalitet med luksuøst æstetik, som kommer til at stjæle al opmærksomheden.

Quartzite er en af vores unikke natursten, som kun kommer i forskellige varianter. Den ene smukkere end den anden – som med garanti vil pynte i dit hjem.

Få vægbeklædning i Quartzite fra Stenkjær. Vi opmåler, producerer, leverer og monterer med fuld sikkerhed for dig.

Scroll ned for at se vores varianter eller kontakt os for en uforpligtende snak.

Se vores udvalg Få et tilbud

  • Styrke 75% 75%
  • Varmemodtagelig 65% 65%
  • Vedligeholdelse 90% 90%
  • 0% 0%

Quartzite vægbeklædning - varianter

Quartzite findes i unikke varianter. Udforsk dem her og udvælg din favorit.

Viser alle 4 resultater

Quartzite vægbeklædning - egenskaber

Om
Vores unikke Quartzite fås i forskellige varianter: Belvedere og Taj Mahal. Quartzite er en hårdfør metamorf sten, der næsten udelukkende består af kvarts. Den er det perfekte alternativ til dig, der leder efter en natursten, der er mere holdbar og slidstærk end traditionelle marmoroverflader, og som samtidig har et lignende udseende. Dermed får du en hårdfør overflade, som samtidig giver dit hjem et luksuøst look.
Velegnet til
Grundet materialets hårdføre overflade, som hverken lader sig påvirke af UV-stråler eller pletter, kan det bruges både indenfor og udenfor.
Overflader
Overfladen er resistent overfor ridser og væsker, og holder derfor sit smukke udtryk i mange år. Dog tåler overfladen ikke varme, og derfor anbefaler vi altid at bruge varmebeskyttende elemeter under.
Vedligeholdelse
Vedligeholdelsen af Quartzite er meget lige til, for den kræver ganske lidt. Faktisk kan en almindelig klud og varmt vand ofte løse problemerne. Har overfladen dog brug for en grundig rengøring af mere genstridige pletter, så anbefaler vi at bruge universalclean og en melaminsvamp.

Vi tager ansvar

Skal du starte et nyt projekt, og har du brug for en unik løsning, så er vi klar til at hjælpe dig.
Vi glæder os til at høre fra dig og hjælpe dig i mål med nye unikke stenoverflade eller vask.