stentype

Solid Surface

Solid Surface er til dig, som ønsker en glat og elegant overflade i vasken – som samtidig også er nem at vedligeholde og rengøre. Hvis uheldet er ude, er det også muligt at reparere både skader og ridser. Derfor får du en overfalde, som både bevarer sin æstetiske og funktionelle form i mange år.

Vi har et bredt sortiment af vaske til badeværelset i Solid Surface. Det er et oplagt materiale at bruge i badeværelset, da det både er slidstærkt, bakterieresistent og rengøringsvenligt – som samtidig giver et mat, let og elegant udtryk til badeværelset.

  • Styrke 75% 75%
  • Varmemodtagelig 50% 50%
  • Vedligeholdelse 67% 67%
  • 0% 0%

Solid Surface - varianter

Solid Surface vaske findes i et væld af varianter. Udforsk dem her og udvælg din favorit.

Viser alle 15 resultater

Solid Surface - egenskaber

Om
Solid Surface er lavet af naturlige materialer, akryl og pigmenter – hvilket tilsammen skaber et porefrit materiale. Dette betyder, at overfladen ikke suger fugt og snavs, og bruges derfor også tit i sterile miljøer – for eksempel på sygehuse og laboratorier. Dog er de også populære at bruge i privaten, specielt til vaske.
Velegnet til
Solid Surface er velegnet at bruge i både badeværelse og køkken, da materialet ikke suger fugt og snavs. Vi sælger både Solid Surface som vaske, og også som bordplader. Dog tåler overfladen ikke varme.
Overflader
Solid Surface har en glat overflade, som er nem at vedligeholde og rengøre. Hvis overfladen alligevel skulle gå i stykker eller blive ridset, er det oftest nemt at efterbehandle og reparere. Derfor er Solid Surface et godt valg, hvis man gerne vil have en vask, der holder sig pæn år efter år.
Vedligeholdelse
Denne robuste og glatte overflade er utrolig nem at vedligeholde. Varmt vand og en klud gør underværker. Ellers bør Solid Surface altid rengøres med almindelige rengøringsmidler, hvilket også indbefatter lette afkalkningsmidler. Derudover, kræver Solid Surface ingen vedligeholdelse.

Vi tager ansvar

Skal du starte et nyt projekt, og har du brug for en unik løsning, så er vi klar til at hjælpe dig.
Vi glæder os til at høre fra dig og hjælpe dig i mål med nye unikke stenoverflade eller vask.