Stenkjær

Erhverv

Der er uanede muligheder med stenmaterialer, hvilket gør vores arbejde sjovere. Materialerne tillader både projekter i store og små skalaer. Derfor arbejder vi med alt fra små løsninger i hjemmet, til store boligbyggerier.

Med vores mangeårig erfaring indenfor byggebranchen, kender vi blandt andet til vigtigheden i, at kunden føler sig tryg fra start til slut. Derfor agerer vi altid samarbejdspartner, og guider dig gennem hele processen. 

Keramisk sten, kompositsten og natursten, mulighederne er mange – og alle kan bruges til erhvervsprojekter. Derfor kan det være nødvendigt at få hjælp til at træffe den rette beslutning, når der skal vælges mellem de mange varianter. 

 

Alle vores kategorier byder på mange forskellige farver og formater. Deres alsidighed og omfattende tilpasningsmuligheder gør det muligt at få ført dine præcise erhvervsprojekter ud i livet.

Om I mangler nye facader, flotte materialer til badeværelser eller unikke bordplader til køkkener, så har vi løsningen! Med vores brede udvalg og ekspertise, kan vi sammen finde frem til netop den løsningen, der passer til jeres krav om funktionalitet og æstetik.

Ønsker du at høre nærmere om vores produkter, så tag endelig kontakt til os. Vores speciale er at skabe individuelle, skræddersyede løsninger, som sikrer holdbare resultater.

 

Vejledning til erhvervsprojekter

Til større erhvervsprojekter hvor overfladen skal være ekstra holdbar og bæredygtig, vil vi anbefale Silestone. Silestone er 90% natursten, hvilket gør den slidstærk, og holder formen år efter år. Silestone er desuden også mere eller mindre vedligeholdningsfrit, og egner sig godt til lejeboligerne. Dette materiale er prisdygtigt, og du får derfor meget for pengene, når du vælger Silestone til dit erhvervsprojekt. 

Dog har Dekton og Naturstenene også deres fordele. Begge er specielt gode til vægbeklædning og bordplader. Dekton har en slidstærk overflade, hvor hverken syre, varme eller UV-stråler kan skade eller ændre på materialets æstetiske fremtoning. Naturstenene giver både et rå, men samtidig elegant udtryk, mens de er utrolig slidstærke. 

Så nemt er det

Kontakt

Opmåling

Produktion

Montering

Det rette materialevalg til bordplade eller overflade begynder med en tæt dialog. Du ved bedst, hvilket udtryk der passer til netop din bolig eller virksomhed –  og det vil vi realisere!
Vi sidder klar til at skabe skræddersyede løsninger til dig.

Jeg har en forespørgsel eller ønsker tilbud