stentype

Silestone

Silestone har i mere end 25 år været en klar favorit – og det forstår vi godt. Med Silestone er du sikret solid kvalitet, som samtidig ser smuk og elegant ud. Silestone er tilgængelig i mere end 40 varianter, i forskellige teksturer og formater. Dette giver enorme muligheder for kreativitet, når du skal skabe dit drømmehjem.

Silestone har enestående resistente og hårdføre egenskaber, som sikrer dig en hårdfør luksus overflade. Den er både ridsefast, let at vedligeholde og kan nemt sammensætte med andre materialer. Når du investere i en Silestone overflade, kombineres funktionalitet og æstetik – som med garanti vil stjæle al opmærksomhed.

Få vægbeklædning i Silestone fra Stenkjær. Vi opmåler, producerer, leverer og monterer med fuld sikkerhed for dig.

Scroll ned for at se vores varianter eller kontakt os for en uforpligtende snak.

Se vores udvalg Få et tilbud

  • Styrke 90% 90%
  • Varmemodtagelig 85% 85%
  • Vedligeholdelse 90% 90%
  • 0% 0%

Silestone - egenskaber

Om
Silestone er fremstillet af 94% kvarts, som er blandt de stærkeste materialer. De sidste 6% udgør en blanding af harpiks og farvestoffer, der gør det muligt at fremstille farvespil og designs, som naturen ikke selv kan lave. Silestone er ikke markedets billigste løsning, men på sigt er den alle pengene værd - her betaler kvalitet sig. Du er nemlig sikret en smuk og elegant overflade, hvor du hverken skal bekymre dig om pletter eller ridser. Med den rigtige pleje vil din Silestone overflade holde sin æstetiske fremtoning år efter år.
Velegnet til
Silestone er en sammensætning, der består af 94 % naturkvarts, hvilket gør den utrolig hård og robust. Det er en fantastisk overflade til køkkenbordplader, badeværelser, gulve og vægbeklædninger med minimal brug af led.
Overflader
Kvarts hårdhed, elasticiteten på harpiks og brugen af kompression under fremstillingen danner tilsammen en robust overflade. Med Silestone får du et ridse-, syre- og stødsikkert materiale. Silestone er enorm hårdfør, men tåler ikke direkte varme. Til gengæld er den nem at vedligeholde og rengøre. Derudover, sælger vi mere end 40 forskellige elegante og tidsløse farver, der matcher enhver stil.
Vedligeholdelse
Silestone er resistent overfor vand og kemikalier, og er derfor nemme at vedligeholde. Skulle der alligevel opstå vanskelige pletter, anbefaler vi at bruge Q-Action. Påfør på det berørte område og lad det stå i to minutter. Dernæst skrub med en skånsom skuresvamp og skyl med rigeligt vand. Hvis du ikke har Q-Action, kan du i visse tilfælde nøjes med varm vand og neutral sæbe.

Vi tager ansvar

Skal du starte et nyt projekt, og har du brug for en unik løsning, så er vi klar til at hjælpe dig.
Vi glæder os til at høre fra dig og hjælpe dig i mål med nye unikke stenoverflade eller vask.