stentype

Granit

Med en granit-overflade gør du et unikt stykke af naturen til et del af dit hjem. Med vores mange varianter, kan man nemt få denne natursten til at passe ind i sit drømmeprojekt.

Få en granitvæg fra Stenkjær. Vi opmåler, producerer, leverer og monterer med fuld sikkerhed for dig.

Scroll ned for at se vores varianter eller kontakt os for en uforpligtende snak.

Se vores udvalg Få et tilbud

  • Styrke 85% 85%
  • Varmemodtagelig 80% 80%
  • Vedligeholdelse 75% 75%
  • 0% 0%

Granit - egenskaber

Om
Granit er et 100% naturmateriale, og hver overflade har sin egen unikke farve, mønster og struktur. Granittens helt specielle udtryk kommer af, at granit er en hård bjergart, som hovedsageligt består af kvarts, feldspat og glimmer.
Velegnet til
Granit er unik til køkken, badeværelser og gulvoverflader. Det er vigtigt, at du er bevidst om, at hver overflade er unik, inden du beslutter dig for granitoverflader.
Overflader
Granit er et valg af et stilrent og stærkt materiale. Bordplader i granit er dog ikke ubetinget varmefaste. Længere tids påvirkning med høj temperatur fra gryder eller pander kan forårsage skader. Brug derfor bordskånere til afsætning af varme genstande. Dog er granit yderst modstandsdygtig over for pletter fra vin, citronsaft, olivenolie, eddike, makeup og mange andre hverdagsprodukter.
Vedligeholdelse
Granit er nem at vedligeholde. Her skal blot varm vand og sæbe til. Ved vanskeligere pletter, bør du vælge midler, som er specielt beregnet til rengøring af natursten. Undgå altid syrreholdige rengøringsmidler, blegemidler og slibende materialer.

Vi tager ansvar

Skal du starte et nyt projekt, og har du brug for en unik løsning, så er vi klar til at hjælpe dig.
Vi glæder os til at høre fra dig og hjælpe dig i mål med nye unikke stenoverflade eller vask.