stentype

Dekton / Silestone

Vi har et bredt sortimentet af smukke, integrerede vaske. Disse fås i  alle Dektons og Silestones smukke varianter. Dog skal du være opmærksom på, at enkelte løsninger kun findes i bestemte varianter. Disse har vi angivet med *.

Når du først har valgt en vask, kan du udvælge den passende variant under køkkenbordplader, hvor alle varianter vises. Mmulighederne er nemlig mange – og disse integrerede vaskes alsidighed kan med garanti imødekomme netop dit ønske til dit drømmebadeværelse. Med de utallige muligheder fra de to mest populære stentyper, er det muligt at skabe en unik og elegant løsning, som samtidig også er modstandsdygtig og let at vedligeholde.

  • Styrke 90% 90%
  • Varmemodtagelig 100% 100%
  • Vedligeholdelse 100% 100%
  • 0% 0%

Dekton / Silestone - varianter

Dekton/Silestone findes i et væld af vaske. Udforsk dem her og udvælg din favorit.

Viser alle 12 resultater

Dekton / Silestone - egenskaber

Om
Dekton og Silestone er to af de mest populære stentyper - og det forstår vi godt. De er både flotte, hårdføre og nemme at rengøre. Derfor er det også oplagt at få lavede integrerede vaske, som netop besidder disse kvaliteter.
Velegnet til
Overflader
Begge typer overflade er pletafvisende. Derfor vil hverken husholdningskemikalier eller andre hverdagsprodukter efterlade spor. Derudover, er overfladerne modstandsdygtig overfor ridser og er yderst slidstærkt. Ikke engang solen kan misfarve overfladen. Derfor vil vasken beholde sin æstetiske fremtoning og holde sig flot år efter år. Dog er den store forskel mellem de to varianter, at Dekton tåler varme og det gør Silestone ikke.
Vedligeholdelse
Både Dekton og Silestine er modstandsdygtige overflader. Den eneste form for vedligeholdelse vi anbefaler, er en regelmæssig rengøring med en ikke-slibende svamp eller klud. Du behøver hverken kemikalier eller knofedt, blot varmt vand og sæbe.

Vi tager ansvar

Skal du starte et nyt projekt, og har du brug for en unik løsning, så er vi klar til at hjælpe dig.
Vi glæder os til at høre fra dig og hjælpe dig i mål med nye unikke stenoverflade eller vask.