stentype

Travertin

Travertin er til dig, som gerne vil invitere naturen indenfor og gøre det til en del af dit hjem. Denne stentype er nemlig udelukket skabt at naturens kræfter, og derfor får du en hel unik overflade som ingen andre.

 

  • Styrke 50% 50%
  • Varmemodtagelig 40% 40%
  • Vedligeholdelse 50% 50%
  • 0% 0%

Travertin - varianter

Traverin findes i et væld af varianter. Udforsk dem her og udvælg din favorit.

Viser alle 9 resultater

Travertin - egenskaber

Om
Traverin er en kalksten, og er i familie med marmor, men er et ganske særligt materiale. Denne "bløde" stentype skal passes og plejes, men det er det lille besværet værd. Den er nemlig ganske unik og fuldstædig naturskabt.
Velegnet til
Stenen er velegnet til både indendørs og udendørs brug da den er vejrbestandig.
Overflader
Overfladen er forholdsvis porøs. Derfor skal den behandles med omsorg. Det er en "blød" stentype, og derfor ikke modstandsdygtig overfor slag og ridser.
Vedligeholdelse
Denne smukke, eksklusive sten bliver kun smukkere med tiden, jo mere den bliver brugt, men kun med den rette vedligeholdelse. Som de fleste natursten skal overfladen behandles. Derudover, er det vigtigt at huske på stenens kalkholdige struktur. Derfor må der ikke anvendes syreholdige produkter til at vaske overfladen. Man skal derfor ikke bruge afkalkningsmidler af enhver art. Syre vil ødelægge overfladen og gøre travertinen mat

Vi tager ansvar

Skal du starte et nyt projekt, og har du brug for en unik løsning, så er vi klar til at hjælpe dig.
Vi glæder os til at høre fra dig og hjælpe dig i mål med nye unikke stenoverflade eller vask.