stentype

Dekton

Dekton er med god grund en af markedets mest populære materialer. Dens slidstærke og smukke overflade gør den til et sikkert valg. Her kombineres funktionalitet og æstetik, og vil med garanti blive rummets midtpunkt.

Dektons ultrakompakte overflader fås i en lang række forskellige fliser i store formater med forskellige tykkelse og designmuligheder. Dens alsidighed og omfattende tilpasningsmuligheder gør det muligt at få ført dine præcise idéer ud i livet – så du kan få skabt dit hjems nye, unikke midtpunkt.

  • Styrke 90% 90%
  • Varmemodtagelig 100% 100%
  • Vedligeholdelse 100% 100%
  • 0% 0%

Dekton - varianter

Dekton findes i et væld af varianter. Udforsk dem her og udvælg din favorit.

Viser 1–9 af 64 resultater

Dekton - egenskaber

Om
Dekton er en af de største innovationer inden for stenbordplader. Dekton er lavet af 100% mineraler, som gennem en særlig proces presses sammen. Denne proces sikrer en modstandsdygtig overflade i højeste kvalitet. Her vil hverken syre, varme eller UV-stråler skade eller ændre på materialets æstetiske fremtoning. Derudover, findes der over 40 forskellige varianter af Dekton. Derfor er der stor sandsynlighed for, at du deriblandt finder den rette bordplade til dit drømmekøkken eller den smukke vægbeklædning til brusekabinen. Dekton kan nemlig fungere i mange forskellige rum og på mange forskellige formater. Hermed kombineres funktionalitet og æstetik, og udgør dermed en unik del af dit hjem. Dermed får du meget for pengene, når du investerer i Dekton.
Velegnet til
Dekton har en lang række egenskaber, der gør den unik til indendørs brug. Men takket være dens modstandsdygtighed overfor solens stråler, er den også perfekt til udendørs overflader. Dermed er Dekton bordpladen et fremragende, alsidigt materiale, velegnet til mange forskellige designløsninger. Desuden er bordpladen velegnet til dig, som blot ønsker en yderst praktisk bordplade, som hverken kan skades eller slår revner.
Overflader
Overfladen på Dekton er ikke-porøs og pletafvisende. Derfor vil hverken kaffe, vin, husholdningskemikalier eller andre hverdagsprodukter efterlade spor. Derudover, er bordpladen modstandsdygtig overfor ridser og varme, og er yderst slidstærkt. Ikke engang solen kan misfarve bordpladen. Derfor vil overfladen beholde sin æstetiske fremtoning og holde sig flot år efter år. Dermed får du en fuld funktionel overflade, som samtidig giver dit hjem et unikt og raffineret udseende.
Vedligeholdelse
Dekton er en ekstrem modstandsdygtig bordplade. Den eneste form for vedligeholdelse vi anbefaler, er en regelmæssig rengøring med en ikke-slibende svamp eller klud. Du behøver hverken kemikalier eller knofedt, blot varmt vand og sæbe.

Vi tager ansvar

Skal du starte et nyt projekt, og har du brug for en unik løsning, så er vi klar til at hjælpe dig.
Vi glæder os til at høre fra dig og hjælpe dig i mål med nye unikke stenoverflade eller vask.